USPJEŠNO SPROVEDENA AKCIJA ČIŠĆENJA RIJEKE JOŠANICE

Vođeni hadisom našeg miljenika Muhammeda s.a.w.s. “Čistoća je dio imana” i željom da očistimo grad i iskoristimo lijepo vrijeme za aktivnosti kojima ćemo učiniti veliki hair, danas smo sproveli akciju čišćenja korita rijeke Jošanice na dijelu kod stadiona u Šutenovcu. Uz pomoć mašinerije izvukli smo i rasčistili veliku količinu nagomilanog raznovrsnog otpada. Uz naše volontere učestvovali su i radnici JKP Čistoća kao i komunalni policajci iz našeg grada. Ovaj projekat našeg ekološkog sektora podržan je od strane Grada Novog Pazara u okviru ekološkog konkursa u okviru koga će biti sprovedene brojne akcije u cilju očuvanja prirodnih resursa našeg grada.

Zahvaljujemo se našim privrednicima koji su obezbijedili mašine i tako nam olakšali rad i povećali obim očišćenog prostora, Firmi “Ukras”, firmi “DS” iskop gradnja Dražanin Safet, “Braća Bronja iskopi”.
Za sve učesnike današnje akcije bio je obezbijeđen obrok, koji je doniran od naše braće iz mesare i roštilja “BEKO” i mantije od braće iz “ĐURUMLIJE”.