U SPORTSKOM ŽURNALU REPORTAŽA SA NAŠEG TURNIRA

EKIPA VAREVA
POBEDNIK FUDBALSKOG TURNIRA

U prepunoj GS1 Areni – balonu je u veoma uzbudljivim finalnim utakmicama okončana Fudbalska liga Put Sredine “Irfan Vatić 2022” između ekipa Mur i Varevo. Pobednik lige je ekipa Vareva koja je u završnoj utakmici, savladala Mur nakon penala rezultatom 2:3, u regularnom vremenu rezultat je bio 0-0. Treće mjesto je osvojila ekipa Beratlije u utakmici protiv ekipe Selakovac koja je završena rezultatom 3:2. Deca (rahmetli) pokojnog Irfana Vatića velikog sportiste i humanitarnog aktiviste koji je i inicijator i pokretač ove lige, izvela su početni udarac na otvaranju finalne utakmice lige Put Sredine Ifran Vatić.
Na turniru je do sada učestvovalo nekoliko igrača koji su bili vice šampioni u futsal ligi Srbije, kao i reprezentativci BiH i igrači koji su igrali Ligu Evrope i Prvu ligu Srbije. Neka od poznatih imena su Dino Ziljkić (reprezentacija BiH), Eko Redžović, Admir Mujović, Mirza Hot, Elvedin Sadović, Haris Miraljemović, Sanel Stupljanin, Mersid Radetinac, Vahid Kapidzija, Semir Hadzibulić, Irfan Vušljanin, Faruk Bihorac kao i Adnan Islamović omladinac Partizana.
Igrači Prve srpske lige i Zone Ado Đerlek,Tarik Culjković, Dženan Plojović, Bato Lakota, Amara Škrijelj, Edis Ibrahimović.
Ervin Kurti član nemačkog TSW KOTTERN-a, čiji je najbolji stijelac.
U ovoj takmičarskoj ligi odigrano je ukupno 142 utakmice a bilo je prijavljeno 180 igrača.
Nakon završetka utakmica usledilo je uručenje pehara, nagrada, medalja i zahvalnica učesnicima. Uz vredne trofeje pobednicima su uručene i druge prigodne nagrade koje su obezbedili dili sponzori. Nagrade su uručivali poznati fudbaleri Sead Seki Brunčević, Enver Alivodić , Jasmin Trtovac , Elmedin Dino Ziljkic ,Semir Hadžibulić ,Numan Kurdić i Eko Redzović.

Senad Senko Župljanin
Sportski žurnal

Deca  (rahmetli) pokojnog  Irfana Vatića velikog sportiste i humanitarnog aktiviste koji  je i inicijator  i pokretač ove lige, izvela su  početni udarac na otvaranju finalne utakmice lige Put Sredine Ifran Vatić.