POSJETA NAŠIH HUMANITARACA PRIBOJU, NOVOJ VAROŠI I OKOLNIM SELIMA

Elhamdulillah, paketi od brižnih donatora velikog srca stižu sve dalje i dalje!
Ovoga puta predstavnici naše organizacije stigli su i do Nove Varoši i tu obišli nekoliko porodica i obveselili ih humanitarnim paketima sa poznatim propratnim sadržajem. Nakon toga su stigli u Priboj gdje su se nakon obilaska takodje većeg broja porodica i podijeljenih potrbština uputili prema selima Kalafati i Čitluk i tamošnjim porodicama u potrebi podijelili očekivanu i određenu opskrbu. Paketi sa namirnicama, brašnom i mesom su podijeljeni za preko 70 porodica. Allah da nagradi i naše prijatelje “Asocijacija Sandžak-Valais” iz Švajcarske za učešće u velikom dijelu ove donacije.
Radost ljudi i zahvala Allahu Plemenitom na putu kojim nas je uputio, zajedno sa svima onima kojima je srca otvorio pa su se sjetili onih slabijih i muftačnih a Allah je Taj koji opskrbljuje koliko koga hoće. Zahvaljujemo se puno ekipi TV PRIBOJ na objektivnom izvještavanju i podršci u ovim teškim vremenima.

O, ČOVJEČE VELIKOG SRCA – MUFTAČNI TE TREBA!

Namjera naše organizacije “PUT SREDINE” je da među nama ne bude insana koji je gladan i žedan, bez odjeće i osnovnih uslova za normalan život! Stoga, pozivamo sve Vas koji možete da udijelite da se javite na broj +381637800601 jer je samo to što udijelimo na ovom svijetu prtljag za onaj svijet, a onaj svijet je puno bolji i vječan je.

U PRILOGU POGLEDAJTE KAKO JE BILO U PRIBOJU ( VIDEO )