Posjeta džemata “Put Sredine” Baru i Ulcinju

NVO Put Sredine je bio gost na seminaru koji se održao u Baru i Ulcinju, 6. i 7. Maja 2017. godine, a domaćini ovog seminara su bila naša vrijedna braća iz dveju organizacija, NVO Orijent iz Bara u saradnji sa NVO Keshilla iz Ulcinja.
Program je započet u Baru, nakon akšam namaza, a predavač i gost ovog seminara je bio Mr. Elvedin Pezić- poznati daija iz Bosne i Hercegovine.
Prepuna sala, širom otvorene oči prisutnih i prelijep i jasan govor o proživljenju duše nakon smrti je na sve prisutne ostavilo divan utisak.
Program je nastavljen u Ulcinju, gde je bilo druženje sa šejhom Elvedinom Pezićem na reci Adi Bojani, gde su gosti imali priliku provozati se čamcem i uživati u prelijepim pejzažima i predivnom okruženju braće muslimana.

Nakon toga su uslijedila još dva dersa, jedan je bio od šejha Elvedina a drugi od šejha Zekerije – svršenika islamskog fakulteta u Mekki.

Nakon toga je organizovano druženje na jednoj od plaža u Ulcinju gde su organizovane razne aktivnosti.
Ne mogu riječi opisati ažurnost i trud naše braće iz pomenutih organizacija jer su se toliko trudili da se osećamo kao kod svoje kuće.
Molimo Allaha subhanehu ve te'ala da ih obilato nagradi za trud, da ih pomogne u širenju Allahove vjere, i molimo Ga da im upiše u dobra djela i da to nadju na Sudnjemu danu. Allahumme amin.

[huge_it_gallery id=”21”]