KARAVANA VELIKOG SRCA U TUTINU PODIJELILA 80 PAKETA

Mašallah, karavana ide dalje bez stajanja! Danas u Tutinu i opet sebebom naših dobročinitelja, stalnih donatora koji se udjeljivanjem trude dostići Allahovu milost i zadovoljstvo a On je Onaj koji najviše daruje!
Marljivi volonteri našeg džemata “PUT SREDINE” su u saradnji sa braćom iz Tutina danas vršili podjelu 80 humanitarnih paketa sa namirnicama, higijenskim sredstvima i islamskim materijalom. Posjetili su kuće gdje žive časni i plemeniti ljudi slabijeg imovinskog stanja i obveselili ih njihovom opskrbom od Allaha određenom. Molimo Allaha da im olakša i uveća imetak i njima i onima koji daju dio od svoga imetka kako među nama ne bi bilo gladnih i neodjevenih! Poslije obilaska porodica, naša ekipa je obišla i krizni štab u Tutinu i tom prilikom predala humanitarne pakete i ponudila se za svaku vrstu pomoći koju budemo mogli obezbjediti uz Allahovu pomoć. Učešće u ovoj donaciji jednim velikim dijelom je također od naših prijatelja “Asocijacija Sandžak-Valais” iz Švajcarske kojima se puno zahvaljujemo.
Nastavljamo dalje bez pauze za odmor jer nam najveći odmor predstavljaju porodice koje nakon ovakvih posjeta povrate svoj osmjeh i radost, i povećaju zahvalu Allahu, Opskrbitelju Jedinom, Koji ih nije zaboravio.

LJUDINO VELIKOG SRCA – MUFTAČNI TE TREBA!

Pozovite i donirajte +38163 7800 601 a mi ćemo to dostaviti onima kojima je to potrebno INŠALLAH!