KARAVANA VELIKOG SRCA SE NASTAVLJA!

Elhamdulillah, u toku dana smo obišli i našu divnu Pešter, i to Gornju i Donju, tako da smo stigli i do muftačnih porodica u najudaljenijim mjestima poznate sandžačke visoravni.
Marljivi predstavnici naše organizacije “Put Sredine” krenuli su sa sabaha put Bijelih Voda gdje smo se i sreli sa plemenitom braćom iz džamije, koji su nam pružili veliku pomoć i podršku u dijeljenju i pronalaženju onih kojima je ista potrebna, da ih Allah iz Svojih nepresušnih riznica nagradi. Nakon toga do Duge Poljane gdje smo obišli nekoliko porodica i podijelili pakete sa osnovnim životnim namirnicama i sredstvima za higijenu. Poslije Duge Poljane krenuli smo put Žitnića, Draževića, Raškovića, Međugorja, Aliverovića pa onda Kamešnice, Melaja, Baćice, Točilova, Delimeđa i Glogovika gdje smo obišli preko 50 porodica i dostavili im potrebštine koje su im određena nafaka od strane Onog Koji opskrbljuje, Allaha Milostivog.
Molimo Allaha da sve ljude velikog srca koji su svojim donacijama bili sebeb obilato nagradi i da im uveća imetak. Bismillah, idemo dalje, karavana neće stati sve dok ne bude gladnih i potrebnih inšallah!

O, LJUDINO VELIKOG SRCA – MUFTAČNI TE TREBA!

Info za donacije: +381637800601