DONACIJA OD 300 VIZIRA ZA ZAŠTITU OPŠTOJ BOLNICI I COVID-19 BOLNICI U NOVOM PAZARU

Elhamdulillah, danas nešto drugačije, savesno i preko potrebno za sve naše sugrađane bez obzira na materijalnu situaciju!
Danas su naši predstavnici obišli Opštu bolnicu i privremenu specijalnu bolnicu COVID-19 u Novom Pazaru i tom prilikom predali donaciju od tri stotine vizira i nekoliko stotina maski za zaštitu od epidemije korona virusa. Direktor specijalne COVID-19 bolnice dr Faruk Pašović je uz zahvalu donatorima i organizaciji primio vizire i upoznao nas sa trenutnom situacijom koja je na veoma zavidnom nivou hvala Allahu Uzvišenom. Ispred Opšte bolnice donaciju je primio direktor dr Meho Mahmutović i pojasnio veliku važnost zaštitne opreme u bolničkom radu, zahvalio se i istakao veliku potrebu bolnice za zaštitnim skafanderima.
Tako da ovom prilikom pozivamo da nam se jave svi oni koji su u mogućnosti učestvovati u pribavljanju ovih zaštitnih medicinskih skafandera koji bi znatno olakšali rad našim sugrađanima na prvoj liniji fronta protiv ove opake bolesti.
Također, molimo Uzvišenog Allaha da nagradi sve dobročinitelje na konstantnom pomaganju, da izliječi sve bolesne i iskušane a sačuva sve one koji su dobrog zdravlja, amin, amin, amin!

www.putsredine.com
Tel: +381637800601